Gepassioneerd scheppend figuur

Mijn interesses zijn vele en mijn talenten ook, zo zegt men.
Ik beweeg mij op vele wegen.
Mijn neef zou zeggen: ik ben een generalist.
Een breed figuur, al zou je dat aan mijn verschijnen niet zeggen.

Via wat Engels, Conservatorium, wat Klankregie en Fotografie heb ik mij ontwikkeld tot een ervaren koordirigent en filmer. Ook maak ik wel eens websites en heb ik mij live streamen eigen gemaakt.

Ook in mijn hobbies zit altijd iets scheppends: modelbaan bouwen, iets mechanisch met K’nex ontwerpen, klussen in huis en tuin.

Nog net geboren in de jaren 50 op 5 december 1959 ben ik via diverse woonplaatsen in Hilversum belandt, een plaats met familie historie en mooi centraal gelegen om locaties te bereizen.

Een gepassioneerd mens die blijft vragen: waarom? En altijd laagjes wil afpellen om tot de kern van iets te komen.

Een mens pikt van alles op gedurende het leven, maar van een iemand heb ik zeldzaam veel geleerd, de te vroeg gestorven Edgard Vreuls, musicoloog, theoloog, historicus op veel gebieden o.a. Middeleeuwen en architectuur, pianist/organist, wetenschapper, wat was hij eigenlijk niet?. Een uniek mens met een enorme brede kennis en een geheugen als een bibliotheek. Toen hij op het laatst blind was en men een van zijn vele studieboeken noemde, wist hij meteen op welke pagina bepaalde informatie stond voor een van zijn onderzoeken.
Ik ben niet wie en waar ik nu ben zonder hem. Nu zal ik die scherpe houding zelf moeten aannemen.

Ik stel me graag dienstbaar op en werk graag samen. Samen weet je meer, samen kom je verder. Volgens mij veel verder dan door concurrentie.

Mijn vader was een kei in relativeren: er is altijd een ander kant van iets.

Mijn moeder zei: we zijn allemaal maar mensen met een velletje over onze neus.

En zo is het maar net. Ik ben relatief gezien een velletje over mijn neus!